Elektrike, me shofer robot dhe me bimë brenda, këto janë makinat e të ardhmes

Makina pa shofer, që i nget një robot, supermakina të shpejta futuriste dhe disa makina me shpikje të tjera inovative janë prezantuar në Auto Show-n e Shangait 2019.

Por edhe pse panairi është për makinat e të ardhmes, ato mund të dalin nëpër rrugë shumë shpejt nga sa mund të mendoni. Në këtë panair kanë marrë pjesë disa prej prodhuesve më të mëdhenj në botë, por edhe kompani fillestare që duan të futen në industrinë e mjeteve motorike.

Madje, idenë më origjinale duket se e ka shfaqur Audi, që për të ndihmuar në mbrojtjen e ambientit, ka vendosur të mbijë një pemë brenda makinës suaj.