Ishin në vështirësi, Forcat Detare shpëtojnë peshkatarët në Karaburun

17d06adc 31f9 42ac b011 34469da953bd 600x338

Forcat Detare kanë shpëtuar sot një mjet lundrues me dy peshkatarë që gjendeshin nëdet të hapur, rreth 9 milje në perëndim të Karaburunit.

Kërkesa për ndihmë u mor nga anija “Mati” e forcave detare shqiptare, që ndodhet në ishullin  e Sazanit.   

Peshkatarët dhe mjeti lundrues u rimorkiuan pa problem në Triport.