Driloni nga lart duket edhe më i bukur

Fundjava e gjatë dhe koha e favorshme kanë bërë që turistë të shumtë të vizitojnë disa prej pikave më të bukura turistike të Shqipërisë. i tillë është edhe Driloni, që vjen edhe më i bukur përmes fotove të realizuara nga LSA.