Makina epoke të “parkuara” te Kryeministria

Rrolls Royce, Mercedes, Audi dhe makina të tjera të epoke janë “parkuar” para Kryeministrisë këtë të mërkurë, pjesë e një “auto shoë” të organizuar nga Retro Albania dhe Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor.

Ndërkohë, brenda ambienteve të Kryeministrisë te Qendra për Hapje dhe Dialog po organizohet edhe një dëgjesë mbi propozime për themelimin e rregullave dhe përmirësimin e akteve ligjore për mjetet me interes historik dhe ato të koleksionit.

FOTO: LSA