“Rritet” Parlamenti, betohen 7 deputetë të rinj të enjten, 110 në total

20180723180645seance 1100x620

Artur Roshi, Nikolin Staka e Zef Shtjefni morën mandatin në KQZ. Të enjten në Parlament pritet të betohen 7 ligjvënës të rinj, duke qenë se një grup tjetër kandidatësh tashmë janë kaluar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve.

 Deri tani opozita e re përbehet nga 31 mandate, 14 nga listat e LSI dhe 17 nga listat e PD, duke e çuar numrin e deputeteve ne 110, tridhjetë më pak se numri i plotë.