Gara për Kryeprokurorin, Meçaj dhe Alushaj dy kandidatët që aplikuan pranë KLP

MB KANDIDATJA 2 PER PROKURORE frame 0 1100x620

Në Këshillin e Lartë të Prokurorisë janë depozituar sot dy aplikime për kreun e Prokurorisë së Përgjithshme.

Prokurorja e Apelit në Tiranë, Fatjona Memçaj, dorëzoi në mesditë aplikimin për garën e hapur nga Këshilli i Lartë i Prokurorëve. Ndërsa pas saj, depozitoi kërkesën për pjesëmarrje në këtë garë dhe avokat Lulzim Alushaj.

Në këtë mënyrë, Memcja dhe Alushaj bëhen kandidatët zyrtarë të radhës për postin e Kryeprokurorit të Përgjithshëm. Pak ditë më parë, dorëzoi kandidaturën edhe Olsian Çela.

Ndërsa 2 maji është afati i fundit për dorëzimin e aplikimeve për të marrë pjesë në këtë garë.