Këta janë të gjithë kabllorët ku mund të ndiqni A2 CNN

digitalb 1 1100x620

DigitAlb njofton se kompania është kujdesur  “që publiku i gjerë të informohet për të gjitha mundësitë e marrjes së programeve të DigitAlb në Shqipëri, Kosovë e kudo ku shqiptarët jetojnë e punojnë, duke kontribuar kështu në mbajtjen e lidhjeve kulturore me atdheun dhe gjuhen shqipe”.

Kompania saktëson se “çdo individ apo kompani duhet të kujdeset për të marrë një shërbim të ligjshëm, të garantuar në kohë dhe me cilësi. Sikurse është në praktikat e të paktën 10 viteve të fundit, publiku i gjerë i drejtohet një nga pikave të autorizuara të shitjes së DigitAlb dhe partnerëve të vet në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni etj”.

Partnerët e DigitAlb, të cilët e kanë fituar të drejtën e ofrimit të shërbimit të televizionit me pagesë tek klientët e tyre, janë të publikuar rregullisht ne faqen web te kompanisë: https://www.digitalb.al/ndihma/iptv-dhe-bashkepunimi-me-digitalb/

Në këtë adresë mund të gjenden edhe specifikimet e nevojshme që lidhen me territorin e saktë të marrjes së shërbimit në njësinë e banimit apo biznesit.

Aktualisht, bashkëpunimet zyrtarë të DigitAlb janë me palët si vijon:

DigitAlb i bën apel konsumatorëve të denoncojnë denonconi çdo rast të vjedhjes së kanaleve të DigitAlb për të cilin vihen në dijeni në adresën elektronike ose në numrin e telefonit, duke ruajtur konfidencialitetin.

  • LAJMI I FUNDIT | Janë 82 të infektuarit e rinj me COVID-19
  • LAJMI I FUNDIT | 11 pacientë ndodhen në terapi intensive, 6 të intubuar
  • LAJMI I FUNDIT | Në Tiranë 30 raste, 11 në Shkodër, 41 pacientë janë shëruar