Shtyhet gjyqi te Krimet e Rënda, nuk ka certifikatë vdekje për Muratajn!

Gjykata për Krimet e Rënda shtyu për në 14 maj gjyqin për Admir Muratajn, i vrarë pas grabitjes së 9 prillit në Rinas.

Në këtë gjykim, Murataj akuzohet për tre grabitje te blindave të bankave të nivelit të dytë në vitet 2015-2017.

Gjykata nuk mundi të pushojë çështjen, pasi prokuroria nuk kishte sjelle as certifikatën e vdekjes dhe as akte të tjera që provojnë vdekjen e tij.