Në ditën e Drinit, art kundër ndotjes plastike të lumit

Në ditën ndërkombëtare të Drinit, shkollat e Kukësit i janë përgjigjur thirrjes së institutit të librit dhe promocionit, për ta pastruar sadopak atë nga plastika, por edhe mbetje të tjera. Të gjitha mbetje u përdorën nga të rinjtë për të bërë pak art, në vetëm dy ditë. Veprat e realizuara … Continue reading Në ditën e Drinit, art kundër ndotjes plastike të lumit