Vetëvendosje kundër ardhjes së Vucic, protestuesit përleshen me policinë në Tiranë

Pasditen e të mërkurës, protestues të organizuar nga Lëvizja Vetëvendosje, e regjistruar në Tiranë si një organizatë jofitimprurëse, janë përleshur me policinë teksa protestonin kundër vizitës në Tiranë të Presidentit serb, Aleksandar Vucic, dhe anëtarit të presidencës së Bosnje-Hercegovinës, Milorad Dodik.