Presidenti: Të gjithë të ruajnë qetësinë

Për përshkallëzimin e situatës gjatë protestës së sotme të opozitës ka reaguar edhe Presidenti Ilir Meta, i cili iu ka bërë thirrje palëve të ruajnë qetësinë.

“Presidenti i Republikës, Sh.T.Z Ilir Meta është duke ndjekur me shumë shqetësim protestën e opozitës dhe u kërkon të gjithëve të ruajnë qetësinë, të evitojnë aktet e dhunës dhe konfrontimet, që mund të shkaktojnë lëndime në njerëz dhe dëme ndaj institucioneve”, thuhet në një deklaratë të shkurtër të bërë publike.

Shkarkoni aplikacionin e A2