Rrëzohet Putin, jo nga pushteti por në… hokej në akull

Presidenti rus, Vladimir Putin u rrëzua në akull gjatë një loje miqësore të hokejt.

Presidenti humbi për pak çaste ekuilibrin, por u ringrit pa probleme, duke bërë xhiron e fitimtarit, që tradicionalisht i përket ekipeve fituese në këtë sport.

Vladimir Putin

Ekipi i tij fitoi dhe vetë Putin shënoi 8 herë në portën kundërshtare, nga 10 të shënuarit.