Protesta, Rudina Hajdari: Të shmangen përplasjet “vëllazërore”

rudina hajdari 1100x620

Po ashtu si ditën e shtunë, deputetja Rudina Hajdari ka reaguar në “Twitter” në lidhje me protestën e ditës së sotme të opozitës jashtë parlamentit.

Në postimin e saj, ajo thotë se duhet të shmangen përplasjet vëllazërore.

“Duke marrë parasysh pasojat e dhunës të së shtunës & duke i uruar shërim të shpejtë Sahit Dollapit dhe të gjithë të lënduarave, uroj që të shmangim përplasjen vëllazërore sot. Kundërshtarët politikë nuk janë armiqtë tanë dhe sjellja barbare i bën të baras-fajshme të dyja krahët”, shkruan Hajdari.