Protestat e opozitës, Presidenti i PPE: Dënoj dhunën, palët t’i kthehen dialogut

Joseph Daul, presidenti i Partive Popullore Evropiane përmes një postimi në rrjetet sociale dënoi përdorimin e dhunës gjatë protestave e fundit të opozitës.

Sipas Daul, “palët e përfshira duhet t’i kthehen dialogut politik të ndershëm, të adresojnë çështjet që shqetësojnë dhe të ulin retorikën dhe të vetëpërmbahen nga dhuna”.

Shkarkoni aplikacionin e A2 CNN