35 vite harresë, rikthehet Çmimi i Madh i Holandës

RIKTHEHET CMIMI I MADH I HOLANDES frame 318 1100x620

Duke filluar që nga sezoni i ardhshëm, garave të Formula 1 do t’i rikthehet Çmimi i Madh i Holandës.  Bëhet fjalë për cirkuitin e Zandvort që i mungon garave të shpejtësisë prej 35 vitesh.

Në këtë pistë do të garohet për të paktën tre vite, sipas marrëveshjes së Federatës Botërore të Automobilizmit dhe autoriteteve holandeze. Cirkuiti i Zandvort është një pistë historike, ku herën e fundit ka triumfuar legjenda Niki Lauda.

Më shumë se kushdo ky lajm gëzon pilotin e talentuar Max Verstappen që tashmë do të ketë shtëpinë e tij të re.