Protesta e radhës, Basha diskuton datën me krerët e PD në rrethe

11 MAJ 2019 LIVE 18 00 frame 186793 1 1100x620

Kreu i Partisë Demokratike ka përfunduar mbledhjen me kryetarët e degëve të PD në rrethe dhe sipas burimeve të A2 CNN, është diskutuar se 25 maji mund të jetë data kur do të zhvillohet protesta e ardhshme kombëtare.

Këtë datë, Basha do ta konsultojë me kryetarët e bashkive që drejtohet nga demokratët, me ish-grupin parlamentar por edhe me Këshillin kombëtar të PD.