Ambasada e SHBA thirrje për kujdes qytetarëve amerikanë: Protestat nuk dihet sa do të zgjasin

Ambasada Amerikane SHBA stema 1100x620

Kur protesta e opozitës është një javë larg, Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës paralajmëron qytetarët e saj. Në njoftimin e Ambasadës thuhet se vendi pritet të përfshihet nga protestat, kohëzgjatja e të cilave nuk dihet, dhe mund të jenë të dhunshme.

Në rrethin e kuq të Ambasadës amerikane janë godinat qeveritare, si Parlamenti, Kryeministria apo akset nacionale. “Në protestat e mëparshme u përdorën pajisje shpërthyese dhe molotov. Ndaj shmangi këto vende”, mbyllet njoftimi i SHBA.