Kampionati Botëror i Mustaqeve dhe Mjekrave – A2

Kampionati Botëror i Mustaqeve dhe Mjekrave

Zhvillohet çdo dy vjet dhe gjithmonë tërheq vëmendjen e qindra të apasionuarve pas modeleve më ekstravagante të mustaqeve dhe mjekrave. Që nga e shtuna, ka nisur Kampionati Botëror i Mustaqeve dhe Mjekrave, që këtë vit zhvillohet në Antverp të Belgjikës.

Shfletoni galerinë me foto për të parë disa nga modelet më të çuditshme. (FOTO: REUTERS)

Shkarkoni aplikacionin e A2