“Po ku ka si ti, moj Shqipëria ime”, Presidenti Meta ia merr këngës

metaaaa 1100x620

Në Ditën Kombëtare të Jetimëve, Presidenti i Republikës, Ilir Meta u është bashkuar të mëdhenjve të skenës dhe muzikës, Marjana Kondi, Marin Orhanasi dhe Kozma Dushi, ku ka treguar edhe aftësinë e tij në të kënduar.

“Po ku ka si ti, moj Shqipëria ime!🇦🇱” Me të mëdhenjtë e skenës dhe muzikës, Marjana Kondi, Marin Orhanasi dhe Kozma Dushi, përshëndetëm sot në Ditën Kombëtare të Jetimëve, të gjithë fëmijët pa kujdes prindëror, me një nga perlat e këngës shqiptare!”, shkruan bashkëngjitur videos Presidenti Ilir Meta.