Tufa e elefantëve shpëton të voglin nga luanët

Mbeti prapa tufës dhe luanët nuk hezituan ta sulmonin elefantin e vogël. Dy luanë u vërsulën menjëherë në drejtim të elefantit, por këtë herë sulmi i tyre dështoi.

Elefanti i vogël u shpëtua nga turma dhe para kafshëve gjigante, grabitqarët ishin të pafuqishëm.

Sulmi ndodhi në parkun Kombëtar të Chobe në Botsvana.