Dhëndri injoron nusen për të luajtur PUBG

article l 2019411912023343353000 600x338

Player Unkown’s Battlegrounds (PUBG) është shumë në modë në të gjithë botën.

Video-loja e “Bluehole Studio” luhet nga të gjithë dhe në çdo kohë, madje, ashtu siç mund të shikoni në videon e mëposhtme të xhiruar në Indi, edhe gjatë dasmës… nga vetë dhëndrri!

Në pamje duket burri që injoron krejtësisht nusen e tij gjatë ceremonisë dhe luan në celular tepër i përqendruar PUBG.