Djegia e tempullit, një çmim për Naomi Campbell dhe zhgënjimi nga “Game of Thrones”, fotot më interesante të ditës

Fotot më mira të ditës, nga agjencitë më prestigjioze botërore

Shkarkoni aplikacionin e A2