Shqipëria në Kongresin e Konfederatës Europiane të Sindikatave

Untitled collage 2 1100x620

Shqipëria merr pjesë në Kongresin e 14 të Konfederatës Europiane të Sindikatave.

Nën siglat “Një Europë më e drejtë për punëtorët” dhe “Më shumë demokraci në punë”, pjesëmarrësit nga Shqipëria ndanë eksperiencat e tyre me kolegët europianë.

Kongresi i ETUC po mbahet në Vjenë, në datat 21 -24 maj, duke i paraprirë Zgjedhjeve të Parlamentit Europian.

Shqipëria merr pjesë për herë të parë në Kongresin e ETUC, duke u përfaqësuar nga Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë.