“Vol-Vo 4”, një tjetër person në pranga

NDESHJA MASAT E POLICISE ABC 1280x720 1100x620

Në kuadër të operacionit “Vol-Vo 4”, një tjetër person është arrestuar nga Policia e Durrësit, pasi ishte shpallur në kërkim që prej datës 22 tetor të vitit të kaluar.

Ndaj shtetasit Mario Zeqiri, 36 vjeç, banues në Sukth, ishte dhënë masa e arrestit me burg për veprat penale “Prodhim dhe shitja e narkotikëve”,  “Trafikim i narkotikëve”, “Grup i strukturuar kriminal” si dhe “Pastrimi i produkteve të veprës penale”.