Fëmijët e varfër të Instagramit

Të veshur me rroba “firmato”, duke u qetësuar mbi jaht dhe duke ngarë makinat më të fundit sportive, Fëmijët e Pasur të Instagramit janë një “tribu” që mburret në rrjetet sociale me luksin ku jeton.

Por, kohët e fundit po ngrihet fuqishëm edhe komuniteti i të varfërve, të cilët nën hashtag-un #NotARichKidOfInstagram (Nuk jam fëmijë i pasur Instagrami) poston foto duke treguar metodat gjeniale me të cilat imitojnë të pasurit.

Fotot do ju bëjnë të qeshni me lot!