Gurë ndaj Ministrisë dhe zjarr në rrugë, protesta e studentëve në foto

Studentët nga fakultete të ndryshme janë mbledhur para Ministrisë së Arsimit për të protestuar pasi thonë që kërkesat e tyre nuk janë realizuar. Ata kanë hedhur gurë në drejtim të godinës së Ministrisë si dhe kanë ndezur zjarr në mes të Rrugës së Durrësit.

Shfletoni galerinë me foto nga LSA.