Protesta e studentëve, qëllohet me gurë godina e Ministrisë së Arsimit

Studentët kanë qëlluar me gurë drejt godinës së Ministrisë së Arsimit. Disa nga xhamat e ministrisë janë thyer.

Gjithashtu, është qëlluar edhe me shashka dhe tymuese.

Një nga studentët u shpreh për A2 CNN se “arsyeja e protestës është sepse Pakti për Universitetin ishte thjesht fasadë”.

“Pakti, për mendimin tim, ishte mënyra më e thjeshtë për të mbyllur protestën e gjatë të studentëve. Nuk është zgjidhje afatgjatë dhe nuk duhet të prekë vetëm Universitetin e Tiranës. Protesta jonë do të vijojë”, shtoi student.