Krimi nuk njeh moshë, 102 vjeçarja vret shoqen e azilit

Publikuar më: 23/5/2019, ora 18:42
107075986 frgettylady 1

Krimi nuk njeh moshë, 102 vjeçarja vret shoqen e azilit

Publikuar më: 23/5/2019, ora 18:42

Një 102 vjeçare në Francë është vënë nën akuzë për vrasjen e fqinjës së saj 92 vjeçare në një azil në Chézy-sur-Marne.

102 vjeçarja ishte konfuze dhe e stresuar dhe i tha njërit prej kujdestarëve të azilit se kishte vrarë një person. Me pas ajo u dërgua në një spital psikiatrik.

Viktima u gjet në krevatin e saj me shenja dhunë në fytyrë.

102 vjeçarja po i nënshtrohet një testi psikiatrik për të vendosur nëse ishte e përgjegjshme në momentin e vrasjes për veprimet e saj.