Roger Federer, magjik në rikthimin në Roland Garros

federer 600x338

Një tenist që ka fituar gjithçka dhe ka dominuar për shumë vite. Roxher Federer është një legjendë e gjallë e këtij sporti, i cili konfirmon klasin e jashtëzakonshëm që zotëron.

Kjo ndodhi gjatë stërvitjes në Roland Garros, përballë tenistit Diego Shvartzman. I rikthyer në këtë turne pas katër viteve mungesë, Federer e kontrolloi topin në mënyrë të pabesueshme, duke konfirmuar se nuk është nga ky planet.