Pyetet mbi akuzat për korrupsion, zyrtari plas në tokë gazetarin

Publikuar më: 27/5/2019, ora 16:52
gazetari

Pyetet mbi akuzat për korrupsion, zyrtari plas në tokë gazetarin

Publikuar më: 27/5/2019, ora 16:52

Ky është momenti kur një zyrtar rus hedh në tokë një gazetar i cili po e pyeste për akuzat ndaj korrupsion.

Sergei Zaitsev i kapi mikrofonin gazetarit Ivan Litomin dhe më pas e kapi në stil mundjeje duke e plasur në tokë.

Zyrtari 52-vjeçar humbi kontrollin pas pyetjeve që gazetari po i bënte mbi faktin se si e përballoi ndërtimin e mansionit të tij të ri.

Pasi e rrëzoi në tokë, gazetari i kërkoi zyrtarit që të mos e prekte kamerën, por Zaitsev u përgjigj duke i thënë se kamerën do ia fluturonte nga dritarja.