KQZ nuk i regjistroi komisionerët për KZAZ-të, PD dhe LSI ankimojnë vendimin

Partia Demokratike dhe Lëvizja Socialiste për Integrim do të ankimojnë në Kolegjin e Apelimit vendimin e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) për të mos regjistruar anëtarët e tyre në KZAZ.

KQZ vendosi që të mos regjistronte komisionerët e propozuar nga dy partitë e mëdha të opozitës në Komisionet Zonale të Administrimit të Zgjedhjeve.

Pavarësisht se PD dhe LSI nuk marrin pjesë në zgjedhje, ato vendosën për të dërguar anëtarë vetëm në KZAZ.

Shkarkoni aplikacionin e A2