Kadaifi special, tornado në Oklahoma dhe magjia e Kapadokias, fotot më interesante të ditës

Përditësuar më: 29/5/2019, ora 17:31

Kadaifi special, tornado në Oklahoma dhe magjia e Kapadokias, fotot më interesante të ditës

Përditësuar më: 29/5/2019, ora 17:31

Fotot më mira të ditës, nga agjencitë më prestigjioze botërore