Arti shqiptar në zi, ndahet nga jeta një nga parodistët e Vlorës

Përditësuar më: 30/5/2019, ora 17:15
liko muhamet

Arti shqiptar në zi, ndahet nga jeta një nga parodistët e Vlorës

Përditësuar më: 30/5/2019, ora 17:15

Është ndarë nga jeta në moshën 64-vjeçare Muhamet Liko, aktori i njohur i humorit shqiptar, pjesë e parodistëve të Vlorës.

Aktori ishte tërhequr nga skena prej disa kohësh për shkak të problemeve me zemrën.

Katër parodistët e Vlorës, Mane Lumani, Afrim Agalliu, Agron Hamo dhe Muhamet Liko sillnin në skenë emocione të mëdha për publikun me paroditë e tyre fantastike.