Dënohet ish-gjyqtari Admir Thanza

Përditësuar më: 31/5/2019, ora 13:19

Dënohet ish-gjyqtari Admir Thanza

Përditësuar më: 31/5/2019, ora 13:19

Gjykata e Tiranës ka dënuar me 9 muaj burg ish-gjyqtarin e Gjykatës së Lartë, Admir Thanza për falsifikim të formularëve.

Ish-anëtari i Gjykatës së Lartë u shpall fajtor, pasi fshehu në formularin e dekriminalizimit, një dënim për vjedhje që kishte marrë në Itali në vitin 1999.

Admir Thanza nuk do të shkojë asnjë ditë në qeli, pasi gjykata vendosi pezullimin e dënimit me burg dhe lënien e tij për 18 muaj në shërbim prove.