Rruga Milot-Balldren, Tabaku: Projekt mafioz 295 milionë euro

Përditësuar më: 31/5/2019, ora 16:13
tabaku 1024x576

Rruga Milot-Balldren, Tabaku: Projekt mafioz 295 milionë euro

Përditësuar më: 31/5/2019, ora 16:13

Partia Demokratike iu rikthye sot akuzave për kontratën e rrugës Milot-Balldren.

Ish-deputetja Jorida Tabaku dhe drejtuesja e Departamenitit Antikorrupsion, Lealba Pelinku e cilësuan një projekt mafioz, i cili do të kushtojë 295 milionë euro, 41 milionë euro më shumë sesa parashikimi fillestar.

Sipas PD, kompania e cila do të zbatojë projektin është nën zotërimin e ish-deputetit të Partisë Socialiste, Agim Kolës, ndërsa kompania tjetër që është pjesë e garës, nuk ka asnjë kapacitet.