Autografi i Papës mbi një Harley, shpërthimi i Etnës dhe Trump në turneun e sumos, fotot më interesante të javës – A2

Autografi i Papës mbi një Harley, shpërthimi i Etnës dhe Trump në turneun e sumos, fotot më interesante të javës

Fotot më mira të javës, nga agjencitë më prestigjioze botërore.