Protesta e opozitës, Basha: Qeveria drejtohet nga një kryebandit

bashaaaaaaaaaaaa 1100x620

Lulzim Basha e nisi fjalën e tij në protestën e shtatë kombëtare të opozitës, duke iu drejtuar të pranishmëve si “asambleja e padëgjuar e lirisë dhe demokracisë”.

Ai u shpreh edhe njëherë se qeveria drejtohet nga një kryebandit.

“Keni vërshuar në këtë bashkim të paparë asnjëherë. Jeni mbledhur dhe keni derdhur në këtë shesh këtë energji, shpresë. Asamble e padëgjuar e lirisë dhe demokracisë. Kaq të prerë dhe të qartë në kushtrimin tuaj, që sonte ushton për ta dëgjuar e gjithë bota. Ky bashkim popullor është bashkimi i shqiptarëve të vjedhur, të shtypur, të dhunuar, të nëpërkëmbur, të mashtruar, të tradhtuar, nga një bandë kriminale dhe nga një kryebandit që ka hyrë në histori si hajduti më i madh i të gjitha kohërave. Le ta dëgjojë zërin tuaj nga bunkeri ku është fshehur. Sot, ende nëpër Shqipëri kufoma politike më e urryer që nga diktatura u kap duke vjedhur vota bashkë me kriminelët”.