Maliqi: Zgjedhjet të shtyhen! Mund të ketë viktima – A2

Maliqi: Zgjedhjet të shtyhen! Mund të ketë viktima

Deputeti Lefter Maliqi thotë për A2 CNN se zgjedhjet e 30 qershorit duhet të shtyhen për të shmangur konfliktet civile.

Zgjidhja, sipas tij, mund të vijë nga Kreu i Shtetit apo edhe nga ndërkombëtarët. 

“Mund të ketë konflikt civil me pasoja për vendin dhe mendoj se zgjedhjet duhet të shtyhen. Nëse nuk shtyhen mund të ketë pasoja, deri edhe viktima. Unë jam kundër këtyre ngjarjeve, por pasojat do të jenë mbi këtë politikë”, deklaroi Maliqi.

Shkarkoni aplikacionin e A2