Në kampin e tërmetit

Aktualisht, në Floq, nën çadra janë ende 70 banorë, 45 janë sistemuar në shkollën e fshatit, ndërsa 25 të tjerë në një qendër sociale, të cilëve u janë dëmtuar banesat pas tërmeteve të ditëve të fundit.

  • LAJMI I FUNDIT | Një ekip i A2 ka hyrë në kampin famëkeq të ISIS në Siri
  • LAJMI I FUNDIT | Kampi i Al Hol u bë i njohur për shkak të vogëlushit Alvin Berisha
  • LAJMI I FUNDIT | Në kampin e Al Hol jetojnë 74 mijë persona, mes tyre dhe shqiptarë
  • LAJMI I FUNDIT | A2 po ndjek nga afër historinë e këtyre njerëzve të lënë në mëshirë të fatit
  • LAJMI I FUNDIT | Gazetari Jul Kasapi e operatori Indrit Myftari janë në Siri, në kampin Al Hol