Protesta, vizita e Trump në Britani dhe një pozë e Kim Jong Un, fotot më interesante të ditës – A2

Protesta, vizita e Trump në Britani dhe një pozë e Kim Jong Un, fotot më interesante të ditës

Fotot më mira të ditës, nga agjencitë më prestigjioze botërore.