Avioni që krijoi efektin ylber

Një avion i “Qatar Airways” është fotografuar duke ndriçuar qiellin me një efekt spektakolar ylberi.

Mjeti fluturues u pa duke krijuar re shumëngjyrëshe gjatë fluturimit të tij mbi Bamberg të Gjermanisë.

Pamja spektakolare u kap në aparat fotografik nga fotografi Nick Beyersdorf, i cili po qëndronte në oborrin e shtëpisë së tij kur pa aeroplanin.

“Falë kushteve atmosferike dhe këndit të diellit, u bë e mundur një efekt i tillë ylber”, tregon fotografi.