Fenomeni i çuditshëm i reve mbi Londër – A2

Fenomeni i çuditshëm i reve mbi Londër

Londinezët kanë mbetur të habitur me një “vrimë të zezë” misterioze që u krijua mbi kryeqytet nga retë.

Foto të shumta janë shpërndarë në rrjetet sociale me fenomenin e çuditshëm meteorologjik dhe shumë kanë shkruar se kjo nuk është aspak një shenjë e mirë.