Helikopteri i emergjencës rrotullon të moshuarën në ajër – A2

Helikopteri i emergjencës rrotullon të moshuarën në ajër

Untitled collage 1 3 1100x620

Një ekskursioniste e moshuar në Arizona pësoi një dëmtim në kokë gjatë një xhiroje dhe për këtë arsye kërkoi ndihmën e shpejtë.

Spitali dërgoi helikopterin e emergjencës për të ndihmuar të 74-vjeçaren, por një ngjarje e pazakontë ndodhi.