Protesta e opozitës, lihen në burg dy persona

U dha sot masa e sigurisë për 42 personat e arrestuar në protestën opozitare të 2 qershorit.

Gjykata la në burg vetëm dy prej tyre (Donaldo Imeraj dhe Emiliano Ypi), 3 personave iu caktua arrest shtëpiak dhe 37 të tjerët detyrim paraqitjeje.

42 protestuesit u arrestuan “për aktet e dhunës ndaj punonjësve të Policisë dhe institucioneve shtetërore në protestë”.

Shkarkoni aplikacionin e A2