14 luanë “dalin xhiro” në qytet, banorët në panik

Përditësuar më: 7/6/2019, ora 10:12
luanet

14 luanë “dalin xhiro” në qytet, banorët në panik

Përditësuar më: 7/6/2019, ora 10:12

14 luanë janë të lirë pranë një qyteti në Afrikën e Jugut pasi u larguan nga Parku Kombëtar Kruger.

Zyrtarët thonë se grabitqarët janë parë disa kilometra larg qytetit Phalaborwa.  

Ka nisur puna për kthimin e luanëve në park, por banorët e zonës dhe punëtorët e një miniere aty pranë janë paralajmëruar që të kenë kujdes 24 orë në 24.