Një model i veçantë flokësh, rituali i dervishit dhe takimi i Trump me Mbretëreshën, fotot më interesante të javës – A2

Një model i veçantë flokësh, rituali i dervishit dhe takimi i Trump me Mbretëreshën, fotot më interesante të javës

Fotot më mira të javës, nga agjencitë më prestigjioze botërore.