Tela me gjemba dhe makina e ujit, Parlamenti bëhet gati për protestën

Në të gjitha protestat e mëparshme të opozitës, situata është tensionuar së tepërmi gjithmonë kur protestuesit kanë mbërritur para godinës së Parlamentit. Edhe këtë të shtunë, pak orë nga protesta e 8 kombëtare e opozitës, policia ka marrë masat duke rrethuar godinën me tela me gjemba, ndërsa makina e ujit është parë të futet brenda rrethimit për të furnizuar me ujë autobotet e policisë.