Janinë, kapet “dragoi” shqiptar, ngacmonte femrat – A2

Janinë, kapet “dragoi” shqiptar, ngacmonte femrat

Sespetti di molestie sessuali 1100x620

Një shqiptar 34 vjeç u arrestua në Janinë të Greqisë, pasi disa gra e kishin denoncuar për ngacmime seksuale.

Mediat greke e kanë pagëzuar si “dragua”, për shkak të sjelljeve të tij të pahijshme, ndërsa janë dokumentuar 2 raste konkrete të ngacmimeve, pasi denoncueset e kanë njohur në ambientet e paraburgimit, ku ai po mbahet.

Pasqyrimi në mediat greke

Të gjitha femrat që shqiptari ngacmonte në rrugë ishin të reja dhe besohet se janë me dhjetëra rastet e abuzimeve.