Karnavalet e Korçës ‘ndezin’ qytetin – A2

Karnavalet e Korçës ‘ndezin’ qytetin

karno 1100x620
Video

Ashtu si çdo vit, qytetarët e Korçës u mblodhën për karnavalet, festën tradicionale të krahinës së juglindjes.

Gjithçka u organizua në sheshin përballë Katedrales, ku fillimisht pëllumba dhe tullumbace u lëshuan në qiell. Përveç trupave vendase, në karnavale, nuk munguan as trupat e huaja.

Turizmi, që ka marrë hov në Korçë, promovohet vazhdimisht.