Dekreti i Metës mbërrin në KQZ, shtyhet mbledhja e mesditës

10 QERSHOR KQZ MARSELA frame 12701 1100x620

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve e shtyu me disa orë mbledhjen e thërritur për orën 12:00. Sipas kryetarit të KQZ, Klement Zguri, ishin vetë anëtarët që e kishin thërritur këtë mbledhje, Denar Biba dhe Bledar Skënderi, që kanë kërkuar 2 orë kohë.

Ndërkohë, më parë në selinë e KQZ kishte mbërritur edhe dekreti i Presidentit Meta, në të cilin shfuqizohej dekreti i caktimit të datës 30 qershor për mbajtjen e zgjedhjeve vendore.